051 205 790

info@barvezivljenja.si

Pri cerkvi 5, 4201 Zgornja Besnica

O meni

Sem Brigita Papler Mali, diplomantka psihosocialne pomoči in specializantka logoterapije ter eksistencialne analize

Več o meni

Svoje znanje in veščine nadgrajujem pod mentorstvom mag. Klemena Kobala, specialista doktorja psihoterapije, profesorja in strokovnega vodje Akademije za psihoterapijo Logoterapijo.

Delo z ljudmi mi je v veselje in zadovoljstvo. Imam več kot 20 let izkušenj z delom s pacienti v zdravstveni organizaciji, kjer sem pridobila dragocena znanja in veščine pri obravnavi različnih težav in stisk. Psihoterapija je bila vedno moja skrita želja, saj sem si od nekdaj želela pomagati ljudem v stiski, jim biti v oporo in jih usmerjati na pravo pot. Verjamem, da vsak posameznik nosi v sebi potencial za rast in spremembo, le pravo podporo in usmeritev potrebuje. Logoterapija je tisto, kar delam s srcem in kar mi daje strast ter voljo do dela. Veseli me, ko vidim napredek in notranjo preobrazbo svojih strank, saj vem, da jim pomagam najti smisel in izpolnitev v njihovih življenjih. Moj pristop je celosten, prilagojen posamezniku in temelji na zaupanju ter spoštovanju njegove edinstvenosti.

Logoterapija je terapevtski pristop, ki ga je razvil Viktor E. Frankl. Osredotoča se na iskanje smisla v življenju kot ključnega dejavnika za duševno zdravje in dobro počutje. Ta metoda pomaga posameznikom premagovati eksistencialne krize in najti smisel v težkih trenutkih ter tako izboljšati kakovost njihovega življenja. Proces logoterapije omogoča globoko osebno refleksijo in razvoj, kjer posameznik odkrije svoje notranje vire moči in smernice za prihodnost. Ta pristop ne obravnava le simptomov, ampak človeka kot celoto, kar vodi k trajnim in smiselno utemeljenim spremembam v življenju.

Verjamem, da ima vsak posameznik svojo pot in svoj smisel, ki ga mora odkriti. Moj cilj je, da vam pomagam pri iskanju te poti in vas podprem na vaši poti do notranjega zadovoljstva in izpolnitve. Skupaj bomo premagali ovire in našli smisel v vsakodnevnem življenju. Pri tem so pomembni odprta in iskrena komunikacija, aktivno poslušanje ter tesno sodelovanje. Skozi varen in zaupen terapevtski odnos bomo gradili mostove do vaših notranjih virov moči in tako omogočili trajne in pozitivne spremembe.

Brigita Papler Mali

Dipl. psihosocialne pomoči in specializantka logoterapije

Kontakt

Naročanje premo emaila, sms-a ali kontaktnega obrazca

Telefon

051 205 790

Email

info@barvezivljenja.si